Wednesday, May 26, 2010

Kami Berdating..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, akhirnya Atiqah telah selesai menjawab kesemua paper untuk sem satu ni...
Sebab tu la Atiqah rajin sangat nak menghantar post baru..

Malam ni, Atiqah berasa sangat gembira + sangat terharu sebab dapat ber'dating' dengan sahabat Atiqah (dalam Skype je x mampu nk fly ke Kyoto dan ke Jepun)..
Kami memang ganas dan gila-gila bila bersama, bila berjumpa.. sejak di bangku sekolah lagi.. betul tak Kin?? betul tak Paan??
Memang tak boleh serius.. Confirm, siapa yang join kami bergurau pasti menangis.. haha..

Tiba-tiba rindu pulak kenangan masa sekolah dulu...
Ekin, kita kena denda sama-sama sebab naik asrama waktu prep kan?? haha.. geram betul masa tu.. lawak betul masa sekarang.. memang tak patut.. makin sakit Atiq dibuatnya... sebab tu la kita famous dalam kalangan senior.. Kita didenda menjaga senior yang dijemur di tengah panas sebab melakukan kesalahan yang sama dengan kita.. Tapi bagus betul sebab kita dapat duduk di tempat yang redup.. Gila mengamuk diorang.. haha..
Lagi satu, Ekin ingat tak ada sorang tu sampai xnk tegur Atiq sebab dia kata Atiq rampas Ikin daripada dia.. hehe.. main rampas-rampas, kanak-kanak betul..

Nie, Paan ni lagi sorang.. Nak cerita pasal dia pulak.. Paan, kita penah jual Roti John sama-sama masa bulan puasa ingat tak..? Kita buka puasa sama-sama depan DM sebab masa tu tempahan Roti John Paan memang mengancam.. Sampai tak cukup kaki tangan Paan nak buat.. haha.. tak nak cite pasal Paan banyak-banyak kat sini sebab Paan mesti tak ingat sebab 'Otak Semak' ye Paan... Tapi memang tak boleh belah sebab Roti John Paan memang sedap..

Ermm.. kalau nak senaraikan satu-satu banyak sangat la.. cukuplah tu. malas nak tulis... Anyway, Ekin dan Paan, kawan dengan korang memag happening dan sangat best.... Miss you so much...


Takdir mempertemukan kita..
Menyulam erti kasih sayang..
Mengenali erti persahabatan..
Merasai erti kegembiraan..
Mengenali erti ketabahan..
Memberi erti keakraban..
Memberi peluang mengenali siapa itu sahabat dalam mengisi sebuah episod kehidupan...*Post kali ini agak selamba..
Khas ditulis untuk ditujukan kepada Ikin (Kyoto, Japan) dan Paan (Mesir)..